Om os

Bæredygtigt fokus

Vi er en Københavns utvivlsomt mest erfarne virksomhed inden for hotecykler. Vi har lejet cykler ud gennem Københavns hoteller siden 2005. Vores konkurrenter kopierer os, og vi er stolt af at sætte standarden. Vi lejer også cykler ud til grupper, og vi sælger brugte cykler. Vores fokus ligger på gode oplevelser, ordentlighed, bæredygtighed, inklusion og diversitet.

Design

Vores cykler er vores eget design og er lavet til at holde evigt (eller, i hvert fald i virkelig, virkelig lang tid) - fordi vi tror på god kvalitet og bæredygtighed. Når vores cykler er blevet lidt slidte i udseendet, sælger vi dem, selvom de stadig fungerer fint.


Københavns Erhvervspris

I 2018 vandt vi ”Københavns Erhvervspris” i kategorien "Attraktiv By". Begrundelsen var: "at skabe bæredygtig turisme i København. Virksomheden løser transportproblemer rundt i byen på en enkel og bæredygtig måde og er god til at danne partnerskaber og samarbejde med andre. Copenhagen Bicycles har en god model og mulighed for at skalere til andre danske byer såvel som internationalt. Med 2.500 cykler leverer Copenhagen Bicycles cykeludlejning til københavnske hoteller og møder derved mange af byens gæster, der bor på hotellerne (...)”

Yderligere information

 

Copenhagen Bicycles ejes af Yael Bassan. Hun er født i 1990 og er tredje generations københavner. Hun har arvet virksomheden fra sin far Gili Bassan, der døde pludseligt i 2015. Yael har senere hyret sin kæreste Thorbjörn, så de driver administrationen sammen.

Virksomheden har arbejdet med alle typer cykelaktiviteter såsom hotelcykler, udlejningscykler, gruppecykeludlejninger, app-baserede cykler, cykelsalg, cykelreparation, guidede ture og endda segwayture.

Vi har haft to butikker (Nyhavn og Hovedbanegården) med værksteder og cykeludlejning. Under Covid19 havde Yael muligheden for at trække vejret og finde ud af, hvad der egentlig er vigtigt her i livet. Sammen med sine to ledende mekanikere fandt de frem til, at det gode liv er ikke at have faste mødetider i en butik men at kunne planlægge sin dag på egne præmisser. Hun lukkede butikkerne, reducerede mængden af foskellige aktivitetstyper og holdt sig til den bedste del: Hotelcykler og gruppebookinger. Siden den dag, har hun hyret sin kæreste Thorbjörn som sin administrative partner, og nu er det en familievirksomhed igen. Du kan læse mere om historien her.

 

Teamet inkluderer omkring syv fuldtidsansatte fra alle dele af verden. Dem, der har arbejdet længst i virksomheden (på nær ejeren), har været med siden 2016.

Copenhagen Bicycles ansætter primært udlændinge og folk på kanten af arbejdsmarkedet. Vi lærer medarbejderne dansk og lærer dem om det danske arbejdsmarked og det danske samfund.

Hvis du har lyst til at høre mere om os, er du velkommen til at kontakte os på info@copenhagenbicycles.dk