Hotelcykler

Hotelcykler fra Copenhagen Bicycles

Vi er Københavns mest erfarne virksomhed inden for hotelcykler. Vi har lejet cykler ud til Københavns hoteller siden 2005. Vores konkurrenter kopierer os, og vi er stolte af at sætte standarden i branchen. Vi har utvivlsomt den højeste kvalitet og standard inden for hotelcykler og service, og vi har naturligvis overenskomst. Vi er ærlige om vores ESG, og vi forpligter os til at gøre verden bedre. I et partnerskab med Copenhagen Bicycles er du fuldstændog sikker på at få en cykelleverandør, som du kan have tillid til i alle aspekter.  

Byens bedste kvalitet

Copenhagen Bicycles var den første cykeludlejning i København. Vi har mere end 20 års erfaring – og på trods af, at der senere er kommet konkurrenter til, der forsøger at dumpe markedet, er vi her stadig.

Vi har skiftet leverandør til svenske Pilen for at gøre vores værdikæde bedre. For at gøre en lang historie kort er stort set alle cykler og cykeldele i verden produceret i enten Kina eller Taiwan. Vores tidligere cykler var produceret i Kina og samlet i Polen, men det er ikke godt nok til os, hvis vi skal gøre verden til et bedre sted at være, ånde og arbejde. Derfor har vi skiftet til Pilen, som et svensk og som får produceret i Taiwan og har en værdikæde, de stolt kan vise frem. 

Så vidt vi ved er vi de eneste med overenskomst i hotelcykelbranchen, og vi har kun glade hotelpartnere. 

Vi skifter cyklerne ud hvert andet eller tredje år for at sikre den bedste kvalitet til hotellets gæster. Vi kan skifte cyklerne så ofte, fordi vi genbruger cyklerne til andre projekter som eksempelvis gruppeture, hvilket giver dem en længere levetid. Til sidst sælger vi dem til københavnerne.

Med os som din hotelcykelpartner kan du være sikker på, at det produkt og den service, du får, er den bedste.

Kontakt os på info@copenhagenbicycles.dk