Hotel cykler

Hotelcykler fra Copenhagen Bicycles

Med Hotel Bikes fra Copenhagen Bicycles sikrer du dig en leverandør, som du kan stole på i alle aspekter. Vi er bæredygtige, har overenskomst og har vores værdier i orden. Vi har den højeste kvalitet indenfor cykler og service til en fornuftig pris.

Byens bedste kvalitet

Copenhagen Bicycles er din foretrukne hotelcykelleverandør. Vi var de første til at levere hotelcykler i København og på trods af covid19 er vi her stadig.

Vi er den eneste leverandør af hotelcykler med overenskomst. Og vi er den eneste leverandør med certificeret bæredygtighed. Vi har en lang historie med tilfredse kunder.

Med os som din leverandør kan du være sikker på, at produktet, servicen og virksomheden er i topform.

Tag kontakt til CEO og cykeldirektør Yael på yb@copenhagenbicycles.dk

Hotelcykler fra Copenhagen Bicycles

Copenhagen Bicycles var den første cykeludlejning i København. Vi har mere end 10 års erfaring – og på trods af, at der senere kommer konkurrence, der forsøger at dumpe markedet, er vi her stadig.

Copenhagen Bicycles er den eneste hotelcykelleverandør med overenskomst og gode medarbejderforhold. Vi har designet vores egne cykler for at sikre den bedst mulige kvalitet.

Vi har åbent alle ugens dage, og du kan altid ringe til os. Vi har mange forskellige cykler, såsom bycykler, børnecykler og Christiania-cykler. Vi leverer også hjelme, børnesæder.

Cykler

Vi får næsten hvert år nye cykler for at sikre den bedste kvalitet til hotellets gæster. Vi kan skifte cyklerne så ofte, fordi vi genbruger cyklerne til andre projekter, hvilket giver dem en længere levetid.

Cyklerne er designet af os selv specifikt med turister i tankerne. Det gør dem holdbare, selv når flere forskellige mennesker kører på dem hver dag i årevis – uden at cyklerne bliver usikre at bruge.