Vi tilbyder Københavns utvivlsomt billigste og bedste cykelrep. Du kan også få din egen cykel gennem os.

Læs mere om vores nye koncept med RepMyBike her

Vores slogan er ”Kvalitet for alle” – og det mener vi! Vores medlemskab er så billigt, at det kan betale sig at være medlem frem for at betale for almindelig reparation. Vi har kort binding, fordi vi tror på, at du vil forblive medlem hos os. Vi lever af mængden, ikke af den enkelte. Derfor håber vi selvfølgelig, at du vil fortælle alle dine nærmeste om os.

Vi har fokus på diversitet, inklusion og mangfoldighed. Lige meget hvem du er, og hvor du kommer fra, er du velkommen hos os, også til en kop kaffe.

Vi har værksteder her:

 

Nyhavn 44, 1051 Kbh K – se åbningstider i bunden af siden
Hovedbanegården, Banegårdspladsen 7B, 1570 Kbh V (midlertidigt lukket grundet Covid19)

Hvilke cykler er inkluderet?
Vi servicerer såkaldte ”almindelige cykler”. En ”almindelig cykel” er en cykel, du bruger som hverdags- eller pendlercykel. Elcykler er også inkluderet, men vi reparerer desværre ikke de elektriske dele.

Vi servicerer også ladcykler.

Er du i tvivl, så tilmeld dig medlemskabet. Når vi kigger på din cykel første gang, siger vi til, hvis den ikke passer på kriterierne, og i så fald får du selvfølgelig dine penge tilbage.

Copenhagen Bicycles har Industriens Overenskomst og Industriens Funktionæroverenskomst, og vi er blandt andet certificeret cykelhandlere hos Danske Cykelhandlere, er certificeret bæredygtige hos GoGreen, har Arbejdstilsynets grønne smiley og har modtaget Københavns Erhvervspris i 2018.